måndag 25 juni 2012

Regnig dag - det blir en dag på kontoret!

Regn, regn, regn...... Tänk va mycket man får gjort på kontoret när inget lockar där ute!
Och alla dåliga samveten minskar........ lite grann i alla fall....

Helgen har vi tillbringat här hemma och bara tagit det lugnt, ätit gott och haft det bra! Det har blivit en hel del gjort i ateljén och jag har haft "flöde" i penseln - det känns så himla skönt att hinna med att bara vara ibland och låta lusten falla på till det som är roligt!

Hade hur mycket som helst på kontoret, men tog ändå beslutet att inte göra något där under midsommar. Att vara egen företagare innebär ju att man alltid har jobbet med sig - så det är viktigt att ta ledigt!

Förutom min konst arbetar jag på olika företag i veckorna, ex med löpande redovisning och löner. Det finns många företag som behöver hjälp kanske en halv eller hel dag per vecka, då kan det vara svårt att hitta någon att anställa. För mig som egen företagare är det perfekt!

En del tycker det är en udda kombination, men jag älskar siffror och konst (och handväskor, skor, inredning, god mat.... jaa ni, listan kan bli lång, fniss).

Nu på Lördag, den 30 juni, har jag och några konstnärskollegor vernissageKisa bibliotek och jag är så ledsen för jag kan inte själv vara där..... men jag kommer vara med och hänga tavlorna i morgon - så det ska bli så fantastiskt kul att se alla de andras skapelser! Välkomna på lördag om ni har möjlighet - utställningen pågår till 14 augusti.


Några bilder från trädgården och bl a en fantastisk vacker Pion som blommar nu


Och en schersmin somn doftar underbart!


Och lite annat smått och gott från vår trädgård
Ha det gott vänner!
Kram

1 kommentar:

  1. det är nog en bra kombination det där med konst och siffror tror jag. Kaos och kreativitet behöver ordning och struktur. Kramis

    SvaraRadera