söndag 20 maj 2012

Ljuvliga långhelger!

En lååånghelg tillsammans med en hel del trädgårds- och ateljearbete! Är så glad över att vi båda har intresset att göra det fint och bra här hemma. Och jag måste erkänna att det oftast är mannen som får idéer om "byggprojekten" och det gillar jag. Å andra sidan är jag bra på att aldrig "tjata" om att det ska bli klart.... Sätter vi gång ett projekt, är vi väldigt noga med att det inte ska vara tidspresspressat - det ska vara KUL! Projektet ateljén börjar arta sig - det blev hela 2 turer till IKEA i helgen. Mannen har satt in skåp och garderober, jag har monterat lådor osv...Vi är helt enkelt ett riktigt bra Team - och vi firar alltid en lyckad arbetsdag med god mat och dryck - det blev mycket grillat i helgen!

Pelargoner och andra sommarblommor har också kommit ut i trädgården, det blev en del plantering, rensa i landen och plocka om lyktor och annat. Älskar att vara ute!!! 


 

         


Vi fick även till en halvdag på Åtvidabergs konstrunda och besökte några av mina konstnärskompisar, fika och prat.... supertrevligt och mycket fint att titta på och inspireras av!

Kan bli ett par fina lampetter i keramik av Susanne Nyhlin Åstrand.

Nu ser vi fram emot en solig och varm vecka!

Kram


2 kommentarer:

  1. så vackert ni har gjort det, och så bra att ni gillar att göra samma saker. KRAM

    SvaraRadera
  2. Tack:) Tror det blir bra när man gillar tillsammans :)
    Kram

    SvaraRadera